Purpose to impact - workshop;

Wat typeert succesvolle leiders en bedrijven? Zowel een goede leider als een succesvol bedrijf opereren in de basis vanuit een bepaald beeld over de wereld, hun industrie en de behoefte in de markt. Juist ieders individuele purpose zorgt ervoor dat er toegevoegde waarde gecreëerd kan worden en impact gemaakt wordt. Iedereen opereert met een eigen en unieke purpose. Van binnen naar buiten. Om daadwerkelijk een effectieve en authentieke leider te zijn moet je hetzelfde doen. Helderheid hebben op jouw eigen purpose en vanuit hier inspireren en in actie komen en bijdragen aan het bedrijf! 

Jouw purpose is wie je bent en wat je uniek maakt. Of je nou een ondernemer bent van een start – up of de CEO van een gerenommeerd bedrijf, een call center medewerker of een software developer. Jouw purpose is jouw merk, wat maakt waar jij je bed voor uitkomt. The magic that makes you tick! Het is niet wat je doet, het is hoe je doet wat je doet en waarom je dat doet. De kwaliteiten en de passie die jij continu en overal weer met je meebrengt. Waar je ook bent. Het uiten van jouw purpose kan op verschillende manieren en diverse contexten. Het is precies dat wat iedereen om jou heen herkent als jou unieke jij en zou missen als jij er niet meer zou zijn. 

Reis van de Held in business biedt purpose workshops en trajecten aan waarbij je met een groep medewerkers in een dag gaat onderzoeken wat jouw purpose is. Om deze vervolgens in te zetten als kracht en richting. Voor management teams, als start van een leiderschaps programma, team uitjes (met zingeving en fun als inslag) of als purpose wave met een uitrol door het gehele bedrijf.

To be nobody but yourself in a world which is doing, its best, night and day, to make you everybody else, means to fight the hardest battle which any human being can fight; and never stop fighting.
— E. E. Cummings
De teamsessies van Reis van de Held zorgen voor bewustwording en acceptatie over wie ik ben en geven inzicht waar ik naar toe wil.
— Deelnemer Reis van de Held programma