HOE HET BEGON.

Reis van de Held is ontstaan vanuit een behoefte in de markt en een diepe overtuiging dat wezenlijk bijdragen als mens en organisatie alleen kan als je leeft en werkt vanuit je essentie. Dan komt het grootste potentieel van de mens naar boven en dat is het mooiste wat er is.

KARLIJN & KARLIJN.

Wij zijn Karlijn & Karlijn. Verwonderaars, bewustzijnsontwikkelaars en daarnaast ondernemers. Beide jarenlange ervaring met de ontwikkeling van mens en organisatie vanuit verschillende perspectieven. Talentmanagement, Learning & Development, coaching, recruitment, performance ontwikkeling, training in persoonlijk leiderschap en teamcoaching. Daar zijn wij erachter gekomen wat voor impact het heeft als individuen vanuit hun eigen essentie leven. En wat voor impact dit heeft voor een organisatie. Hoe mooi en waardevol het is om met bewustzijnsontwikkeling bezig te mogen zijn. En... hoeveel plezier wij daaraan beleven.

Wij zijn sterk in verbinden. Mensen en organisaties in hun kracht zetten. Maskers voorzichtig mee af laten gaan en ruimte geven aan wat nodig is. Respectvol en doorsnijdend in onze werkwijze, allemaal om de ander te laten groeien. Ze te laten ontdekken wie ze in wezen zijn. Te laten ontwikkelen als mens en professional. Op hun eigen tempo en manier. 

De ondernemer in ons heeft als grote droom om met Reis van de Held in business de netwerkorganisatie van Nederland te zijn voor bewustzijnsontwikkeling en het bedrijfsleven. Omdat werken vanuit zingeving, uniekheid en een verruimd bewustzijn nou eenmaal het beste in zowel organisatie als individu naar boven haalt en ontzettend veel plezier geeft!

Foto Karlijn.png

Karlijn Scheffers

Ik zie het als mijn missie om jonge mensen met een sterke wil naar zingeving en bereidheid tot persoonlijke groei te begeleiden in de reis naar binnen. Daar waar alle antwoorden opgeslagen liggen en de eigen wijsheid veel sterker aanwezig is dan welk boek dan ook. Mijn intentie is om de brug te slaan tussen vooruitstrevende organisaties, hedendaags onderwijs en een nieuwe manier van leren waarbij het eigen hart en de innerlijke wijsheid centraal staat. Een nieuw fundament voor de nieuwe generatie impactmakers!

Linked In: https://www.linkedin.com/in/karlijnscheffers/

Karlijn Nooijen .jpg

Karlijn Nooijen

Individuen en teams laten herinneren wie ze in wezen zijn. Het beste in onszelf, de organisatie en de maatschappij wakker maken. Dat is waar je mij voor wakker kunt maken. Altijd met een liefdevolle en doorsnijdende houding. Echtheid en authenticiteit voorop. Om vanuit deze aanwezigheid mensen te verleiden om volledig vanuit zichzelf te durven leven en werken! Het mooiste wat er is!

Linked-In: https://www.linkedin.com/in/karlijnnooijen/