Reviews

Dit is wat (oud) deelnemers zeggen over het Reis van de Held in business programma:

Kevin Smulders.jpg

Kevin Smulders

“In iedere sessie werd een diepere laag aangesproken waardoor ik anders naar mijzelf en mijn omgeving heb leren kijken. Bewustwording van wie je bent is een bijzondere reis en die reis heb ik met jullie mogen maken. Ik ben er daardoor van overtuigd dat Reis van de Held voor iedereen een enorme toegevoegde waarde is. Reis van de Held heeft het traineeship tot een succes gemaakt!”

Sibani.jpg

Sibani Vos

“Met behulp van de team, intervisiesessies en persoonlijke coaching ben ik bewust geworden van mijn gedragingen en de onderliggende onderstromen. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik mezelf weer terug hebt gevonden. Ik ervaar een nog niet eerder gekende rust en vrede met mijzelf. Als iemand mij dit van tevoren had gezegd had ik deze persoon niet geloofd. Handelen vanuit je eigen essentie, dat is naar mijn mening leven. In een korte periode heeft het mij al veel gebracht, zowel zakelijk als privé. Tot zover was het al een hele mooie en waardevolle reis. En gelukkig is deze voor mij nog niet ten einde!”

Sandro van de Looij.jpg

Sandro van de Looij

“Ik ben jullie allebei heel erg dankbaar voor de afgelopen 2 jaar. Ik heb super veel geleerd en ben ontzettend blij dat jullie een belangrijk deel van het traineeship zijn geweest. Ik ben nog nooit zo bewust met mezelf bezig geweest. Ik heb mijn blokkades aangepakt. Daardoor sta ik nu veel steviger in mijn schoenen!”